top of page

Amigurumi
groot en klein

Vrolijke beestjes om zelf te haken.

Welkom in de wereld van ‘Amigurumi groot en klein’. Het wordt een geweldig leuke dag voor deze vrolijke vriendjes! Eerst gaan ze, met veel plezier, naar school en krijgen ze les van leeuw Bruno. Daarna mogen ze helpen op de fruitboerderij van koe Daisy en maakt krokodil Matilda de meest fantastische lekkernijen met dit fruit. Dan gaat het feest pas echt beginnen: koala Julius is jarig! Ze maken er een spetterend feest van om vervolgens moe en tevreden te eindigen op het slaapfeestje bij poes Josephine.

Dit boek biedt eindeloos veel mogelijkheden door de diverse thema’s en de vele accessoires. Haak een amigurumi met afstudeerhoed voor iemand die geslaagd is. Voor kookliefhebbers is er Matilda met haar koksmuts en een scala aan kookspulletjes. Je kunt winkeltje spelen met al het fruit van de fruitboerderij en de jarigen verras je met een jarige amigurumi inclusief feestmuts en slingers. En tenslotte zijn er de suikerzoete poesjes met hun slaapmaskers en slaapmutsen, zij zorgen voor een goede nachtrust.

Met thema’s als feest, school en koken zijn deze knuffels niet alleen leuk om te maken, maar ook heel geschikt voor kinderen van vier jaar en ouder om mee te spelen.

vp_9789000395118_edited.jpg

Verwachte verschijningsdatum 1-10-2024

Wil je een gesigneerd exemplaar? Ik schrijf er graag iets voor je in! Laat een opmerking achter bij "aantekening toevoegen" in de winkelwagen en je boek wordt gesigneerd en mooi ingepakt bij je thuis bezorgd! 

Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 88
Uitvoering: paperback
ISBN: 9789000395118

Fotografie: Fotografie Gerhard Witteveen

Houten meubels: M. Creations

bottom of page